fbpx

foto | Nu ai timp să faci sport? 10 invenții ciudate care te-ar ajuta să slăbești

Fiecare dintre noi știe că pentru a avea un corp frumos și sănătos, trebuie să se alimenteze corect și să facă sport. Chiar și așa, inventatorii au creat câteva instrumente pentru cei care nu au timp să alerge dimineața și mănâncă din fugă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Simulator de respirație

Dispozitivul este asemănător unei jucării pentru copii și are drept scop aprovizionarea suplimentară a organismului cu oxigen. Potrivit inventatorilor, acesta este factorul primordial care ar trebui să ne ajute să scădem din greutate.

Foto: Aliexpress

2. Cercei cu magneți

Bijuteria ar influența anumite puncte. Acestea ar trebui purtată atunci când luăm masa pentru a ne micșora pofta de mâncare.

Foto: pandao.ru

3. Brățară cu magneți

Principiul de lucru al bijuteriei este același ca și în cazul cerceiilor, doar că aceasta nu ne va influența pofta de mâncare, ci va diminua senzația de foame.

Foto: adme.ru

4. Plasture pentru limbă

Invenția a fost făcută de un chirurg din Beverly Hills, care le fixa pacienților pe limbă un plasture pentru ca aceștia să slăbească mai rapid. După intervenție, oamenii simțeau durere atunci când mâncau și puteau consuma doar lichide.

Foto: adme.ru

5. Ochelari albaștri

Albastrul scade pofta de mâncare. Așadar, inventatorii chinezi au creat o serie de ochelari de acest gen pentru oamenii care vor să slăbească.

Foto: adme.ru

6. Ochelarii care măresc dimensiunea alimentelor

Inventatorii japonezi au creat tipul de ochelari care mărește dimensiunea alimentelor. Astfel, oamenilor care vor să slăbească li se pare că au mâncat mult.

Foto: adme.ru

7. Furculița inteligentă

Tacâmul știe cât de bine trebuie mestecată mâncarea, iar dacă consumăm prea repede alimentele, ne anunță despre asta.

Foto: adme.ru

8. Scaunul Hawaii

Scaunul se rotește și vibrează, dar și ar acționa asupra unor mușchi. Totuși, dispozitivul a fost luat peste picior la mai multe emisiuni televizate din SUA.

Foto: adme. ru

9. Rujurile care scad pofta de mâncare

Potrivit producătorilor, rujurile au în componența lor anumite extracte care ar trebui să scadă pofta de mâncare. Produsele cosmetice de acest gen se găsesc în sortimentul mai multor branduri din străinătate.

Foto: adme.ru

10. Ciupici pentru slăbit

Potrivit inventatorilor chinezi, încălțămintea acționează asupra mușchilor abdominali, tratează celulita și te scapă de varice. Totuși, comoditatea acestor papuci este pusă sub semnul întrebării.

Foto: Aliexpress

Articole asemănătoare

Back to top button