fbpx

foto | Iggy Azalea dă cărțile pe față! „Am un fiu… vă asigur că el nu este un secret”

Celebra rapperiță Iggy Azalea și-a uimit fanii cu o noutate importantă din viața sa. În vârstă de 30 de ani, vedeta a dezvăluit că a devenit mama unui băiețel.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Azalea a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, însă fără a menționa numele copilului sau alte detalii despre acesta.

„Am un fiu. Am așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, însă mi se pare că, pe măsură ce trece și mai mult timp, o să fiu și mai anxioasă cu privire la împărtășirea unei vești atât de mari cu lumea întreagă. Vreau să îi păstrez viața cât mai privată, însă vreau să vă asigur că el nu este un secret. Îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a scris Iggy Azalea pe Instagram Story.

Iggy Azalea (numele real: Amethyst Kelly) formează un cuplu cu rapperul Playboi Carti (numele real: Jordan Carter), în vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2018, când artista se afla în turneu, iar după câteva luni au confirmat zvonul potrivit căruia sunt într-o relație și s-au mutat împreună.

Despre faptul că artista ar fi însărcinară se vorbește încă din decembrie 2019, iar în luna iulie a anului trecut ea a fost fotografiată purtând un imens inel cu diamant, motiv pentru care fanii au început să speculeze că ea și Carti s-au logodit, lucru pe care cei doi încă nu l-au comentat.

Articole asemănătoare

Back to top button