fbpx

foto | Cum arată interiorul unei vile de 47 de milioane de dolari. Ellen DeGeneres și-a vândut locuința din Beverly Hills

Doar doi ani au locuit Ellen DeGeneres și soția ei, Portia de Rossi, în vila din Beverly Hills pe care au cumpărat-o de la Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Cele două au plătit 42.5 de milioane de dolari si au vândut-o cu 47 de milioane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ellen și Portia au făcut un adevărat hobby din a cumpăra case foarte scumpe pentru ca mai apoi să le transforme și să le vândă pentru o sumă mai mare. Acesta este și cazul actual. Prezentatoarea tv a achiziționat în 2019 domeniul din Beverly Hills de la Adam Levine și soția lui, Behati Prinsloo, iar doi ani mai târziu a reușit să-și adauge în cont un profit de 4,5 milioane de dolari, după vânzare.

Pusă pe piață la prețul de 53,5 milioane de dolari, vila și-a găsit un nou locatar în mai puțin de o lună.

Domeniul impresionant este format dintr-o vilă construită în 1933, cu cinci dormitoare, nouă băi, o bucătărie imensă și complet echipată, un living cu șemineu din piatră, sală de sport, piscină, teren de tenis, sală media, o bucătărie exterioară cu un cuptor pentru pizza, dar și o casă de oaspeți, notează Los Angeles Times.

Ellen DeGeneres și soția ei au deținut mai multe proprietăţi în sudul Californiei, majoritatea în regiunea Los Angeles. Cuplul a păstrat rareori o proprietate mai mult de doi ani, deseori alegând să le renoveze şi să le vândă pentru un preţ mai mare decât cel de cumpărare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button