fbpx

Fii boss timp de o zi și alege-ți angajații pentru următorii patru ani! 10 motive ca să mergi astăzi la vot

Cu siguranță îți dorești un viitor mai bun, o localitate cu străzi curate, oameni zâmbitori și drumuri fără găuri. Uite că astăzi e acel moment când totul poate să depindă de tine. ZUGO te îndeamnă să votezi și să fii liniștit că ai făcut un pas mic pentru ca lucrurile să se schimbe spre bine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă nu ai luat încă o decizie finală, încercăm să te convingem și să îți spunem cât de important este să mergi la alegeri. Vezi mai jos 10 motive pentru care trebuie să arunci buletinul de vot în urnă.

  1. Este dreptul și obligația ta de cetățean. Ține minte asta întotdeauna și fii conștient că atunci când pui ștampila în buletin contribui la viitorul comunității tale.
  2. Suntem siguri că ai criticat măcar o dată în viață conducerea. Cu toții o facem când nu avem apă, căldură, când cresc prețurile sau se întâmplă ceva în țară. Acum e momentul să îi alegi pe cei cea care te avantajează
  3. Dacă nu votezi acum, data viitoare s-ar putea să ai și mai puțini candidați care să îți placă. Așa se întâmplă că în fiecare an elita politică devine mai puțin elită, iar concurenții electorali buni, sinceri și profesioniști pot fi „înscriși în cartea roșie”.
  4. Votează pentru că e cool să zici că ai votat pe cineva sau împotriva cuiva. Probabil nu e cea mai bună motivație, dar luând în considerație realitățile noastre, așa se întâmplă cel mai des.
  5. Nu îi lași pe alții să aleagă în locul tău. Îți asumi responsabilitatea să îți spui cuvântul. Indiferent de numărul de persoane care sunt înscrise pe liste, fiecare vot contează, iar toate împreună ne determină viitorul.
  6. Dacă mergi la vot, hotărăști pe cine plătești. Nu e un secret că administrația publică locală trăiește din banii publici, care vin din impozitele pe care le plătește fiecare dintre noi. Așadar, fii boss timp de o zi și alege-ți angajații pentru următorii patru ani.
  7. Dacă votul tău nu ar conta, de ce crezi că ar investi politicienii atâția bani în campanii electorale? Cu siguranță fețele lor nu apar gratis pe panouri, la televiziuni și pe toate bannerele de pe internet.
  8. Fii în rând cu lumea. La alegeri asta face bine tuturor, iar după ce pui ștampila, devii iar acel tu unic, care face ce îi place și nu se uită la gura lumii.
  9. Creează tendințe. Dacă mergi la vot și le povestești oamenilor care sunt motivele pentru care ei trebuie să ajungă la secție, te faci un fel de influencer electoral. Iar dacă mai creezi și o provocare pe internet, ai toate șansele să devii popular într-o singură zi.
  10. Alegerile sunt motiv de petrecere. După ce ai votat, cheamă prietenii, cumpărați popcorn și urmăriți reacțiile și declarațiile politicienilor.

Articole asemănătoare

Back to top button