fbpx

doc | Încă un grup de aleși locali părăsește PSRM și aderă la Partidul ȘOR

Consilierii locali din partea PSRM din satul Năslavcea, raionul Ocnița, părăsesc formațiune politică, susținând că aceasta își trădează electoratul și membrii, și aderă la Partidul ȘOR. Conform lor, aceasta este „singura echipă capabilă să schimbe viața în Republica Moldova”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei patru consilieri au semnat o declarație în care menționează că, în situația critică pe care o parcurge Republica Moldova în ultima perioadă de timp, aleșii locali au rămas ultimul sprijin pentru cetățeni. Pentru a-și exercita corect și profesionist atribuțiile, ei au nevoie de ajutor și o echipă puternică, ceea ce nu mai există în ultimul timp în PSRM – spun ei.

„Din păcate, în ultimele luni situația s-a înrăutățit. Actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un program concret, susținerea membrilor echipei și a oamenilor simpli. Actuala conducere PSRM nu-și mai realizează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor”, se arată în declarația aleșilor locali din partea Partidului Socialiștilor.

Aceștia spun că nu mai pot rămâne membri ai acestui partid atâta timp cât „interesele conducerii partidului nu au nimic în comun cu interesele, problemele și necesitățile cetățenilor”. Consilierii din Năslavcea mai anunță că au decis să adere in corpore la Partidul ȘOR – „singura formațiune a cărei echipă poate schimba în bine viața cetățenilor Republicii Moldova și a țării în general”.

Amintim că, în ultimele luni, mai mulți primari și consilieri locali și raionali au părăsit PSRM și PDM, declarându-se nemulțumiți de acțiunile autorităților centrale și ale conducerii celor două partide. Aceștia au aderat la Partidul ȘOR, despre care spun că este singura formațiune care își onorează angajamentele electorale.

Articole asemănătoare

Back to top button