fbpx

Codreanu comentează intenția unor consilieri municipali de a-l demite din funcția de primar: Eu nu mă țin de scaune

După ce în această dimineață, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC), aleșii locali au votat un proiect de decizie cu privire la demiterea primarului interimar, Ruslan Codreanu, și a viceprimarului Nistor Grozavu, edilul capitalei a venit cu o reacție pe Facebook. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În postarea făcută pe contul său, Codreanu menționează că nu se ține de scaune și că, de fapt, fotoliul primarului e liber încă din iunie 2018, atunci când a acceptat interimatul funcției pentru că „orașul trebuia administrat, iar problemele oamenilor – rezolvate dincolo de politic și interese personale”.

„Eu altceva decât să lucrez nu știu. Așa am fost educat, așa am fost crescut. De când mi-am început cariera la Ministerul Economiei în 2004, pentru mine a fost o onoare să îmi fac lucru bine și să îl duc până la capăt. Nu am știut și nu vreau să învăț demagogii politice, speculații și lozinci”, a mai scris primarul.

Totuși, cu explicații mai ample la acest subiect, Ruslan Codreanu a promis să vină la ora 15, când va susține un briefing de presă la Primărie.

Articole asemănătoare

Back to top button