fbpx

Avem motiv să fim mândri! Cartea unei jurnaliste din Moldova a luat primul loc la concursul internațional Gourmand World Cookbook Awards 2020

Cartea „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov, a luat primul loc la concursul Gourmand World Cookbook Awards 2020, ediția a XXV-a. Aceasta a ieșit de sub tipar anul trecut și a reușit să adune atât aprecierile celor de acasă, cât și celor din străinătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizatorii concursului au făcut publică lista câștigătorilor înainte de ceremonia de premiere. Asta pentru că mai mulți autori, din cauza situației epidemiologice, nu își pot părăsi localitățile sau chiar casele. Pe lângă cartea editată în Moldova, au mai fost premiate producții din Ungaria, Australia și Croația.

Evenimentul de premiere al câștigătorilor va avea loc la Paris și în China, după ce starea de urgență în legătură cu virusul COVID-19 va fi ridicată. „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin” a mai luat și Premiul de Excelență la Gala GastroArt & Vinul.ro, cel mai mare festival de vinuri și street food din România. Volumul urmează să apară și în limbile engleză și franceză.

Articole asemănătoare

Back to top button