fbpx

video | Imagini emoționante de la Harkiv. Absolvenții un liceu bombardat de ruși au dansat vals în fața ruinelor școlii

Imagini impresionante au fost surprinse în Harkiv, unde zece absolvenți au dansat tradiționalul vals de la sfârșit de liceu în fața ruinelor școlii bombardate de armata lui Putin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Harkiv este al doilea oraș ca mărime al țării, situat în partea de est, și a fost vizat de ruși la începutul invaziei lor în Ucraina.

În urmă cu o săptămână, Volodimir Zelenski a mers în acea zonă, fiind prima dată când șeful statului a ieșit din regiunea Kiev și a reprezentat cea mai lungă deplasare făcută de la începutul războiului. În urma vizitei, după ce a văzut cu ochii lui distrugerile, Volodimir Zelenski l-a demis pe șeful serviciilor de securitate din regiunea Harkiv, reproșându-i că „nu a lucrat la apărarea orașului”, scrie Digi24.

Iar duminică, liderul ucrainean a părăsit din nou regiunea Kiev, pentru a doua oară de la începutul invaziei ruse, și s-a dus aproape de linia frontului, vizitând poziții ucrainene din apropiere de Zaporojie, Lîsîceansk și Bahmut, ultimele două orașe din regiunea Donbas, aflată în prezent în centrul ofensivei ruse.

Articole asemănătoare

Back to top button