fbpx

video | Socialiștii resping inițiativa prim-ministrei: „Unica soluție este ca Guvernul să retragă proiectul de asumare”

După ce azi prim-ministra Maia Sandu a venit cu o inițiativă pentru a depăși acest impas politic, Partidul Socialiștilor s-a întrunit într-o ședință pentru a discuta propunerea. Într-un ulterior briefing, reprezentanții au anunțat că resping această idee și rămân pe aceeași poziție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„PSRM reiterează aceeași idee pe care a lansat-o săptămâna trecută: unica ieșire din criză este ca Guvernul să retragă proiectul de asumare a răspunderii, dacă nu – la următoarea ședință va fi votată moțiunea de cenzură. Faptul că Maia Sandu a venit azi cu această inițiativă vorbește despre un singur fapt – că nu a existat nicio urgență de asumare a acelui proiect. Această procedură de asumare a răspunderii are la baza sa maxima urgență, atunci când există situații extreme.

De asemenea, Comisia de la Veneția nu dă avize în acest caz. Dna Sandu și ceilalți membri ai Guvernului mai au timp să decidă asupra retragerii acestui proiect. Nu dăm noi termene până când să facă asta. Biroul va decide azi la ora 18:00”, a declarat Vasile Bolea.

Articole asemănătoare

Back to top button