fbpx

„Iată furtul miliardului”. Reacția lui Ceban la bunurile destinate refugiaților care ar fi fost delapidate de responsabilii Primăriei

Primarul general de Chișinău, Ion Ceban, a venit cu o reacție critică după ce Centrul Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție au efectuat percheziții și au depistat că „mai multe bunuri, achiziționate din fonduri externe și bugetare, destinate refugiaților din Ucraina, ar fi fost delapidate de către persoane publice din cadrul Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului Municipal Chișinău în complicitate cu responsabilii Centrului de plasament temporar pentru refugiați (CTPR)”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Iată furtul „miliardului”, a scris aceste pe o rețea de socializare.

„Au găsit mâncare și se rețin oamenii, deși din video nu e clar unde este și ce concret este. Este vorba de mâncare și produse igienice, potrivit informațiilor, dar concret? Hai să îi „împușcăm”, a comentat edilul.

„Voi vreți să discreditați acțiunile Primăriei Chișinău, https://help.chisinau.md/ Dar unde sunt zecile de milioane, bani din fondurile externe și tonele de ajutoare umanitare care au ajuns la stat și nu ați dat nimic refugiaților? Să se facă dreptate și claritate.

Deocamdată se aruncă cu detalii necunoscute și care sperie oamenii și fac titluri pentru știri. Au mai fost acuzații și în adresa medicilor și a profesorilor, acum iar fac show-uri”, a adăugat Ceban.

Precizăm că doi angajați ai Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului Municipal Chișinău au fost reținuți pentru 72 de ore. Printre aceștia se numără și șeful Direcției, Boris Gîlcă.

Detalii despre caz: CNA: Bunuri în mari proporții, destinate refugiaților, au fost delapidate de responsabili ai Primăriei Chișinău

Articole asemănătoare

Back to top button