fbpx

video | Visezi să călătorești în cosmos? Un miliardar japonez caută opt persoane care îl vor însoți într-un zbor pe Lună

Opt persoane vor fi selectate de miliardarul japonez Yusaku Maezawa. Acesta a anunțat că va achita integral călătoria spre Lună la bordul unei nave SpaceX, iar invitații săi vor devenit turiști spațiali gratuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doritorii de trebuie al însoți ar trebui doar să  promoveze „orice activitate” se desfășoară, pentru „a ajuta și alte persoane și a crea o societate mai bună”, dar și să fie „dispuși să sprijine alți membri ai echipajului, care împărtășesc aspirații similare”.

Amintim că Maezawa nu este la prima încercare de a-și găsi însoțitori pentru călătoria în cosmos, conform BBC. Anterior acesta afirma că vrea să invite artiști în această escapadă. Mai mult, aceasta s-a făcut cunoscut după ce a plasat un anunț precum că este în căutarea unei femei care să împărtășească aceleași idei în zborul spre Lună.

Procesul de selecție urma să fie descris într-un documentar, însă după ce ar fi aplicat peste 28.000 de femei, miliardarul s-a răzgândit. Atunci, el declara că are „sentimente confuze”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button