fbpx

Peste 28.000 de femei își doresc să călătorească în cosmos cu miliardarul japonez Yusaku Maezawa. Ce decizie a luat omul de afaceri?

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care a anunțat anterior că este în căutarea unei femei care să îl însoțească într-o călătorie în cosmos, a recepționat 28.000 de aplicări. Acesta, însă, a renunțat la căutare, deoarece are „sentimente confuze”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Procesul de selecție urma să fie prezentat într-un documentar, dar omul de afaceri a scris pe pagina sa de Twitter că nu își mai dorește o însoțitoare. Totuși, el nu renunță la călătoria în spațiu, programată pentru 2023, și spune că va zbura în cosmos singur.

Precizăm că, la mijlocul lunii ianuarie, miliardarul a publicat un anunț în care spunea că își caută o parteneră care să-l însoțească în escapada sa. Potențialele candidate trebuiau să aibă mai mult de 20 de ani, să fie pozitive și să manifeste interes pentru călătoriile spațiale. Anterior, Maezawa a apărut în vizorul presei internaționale după ce a anunțat că va dona mai multe milioane de dolari unor persoane întâmplătoare din lista sa de urmăritori.

Articole asemănătoare

Back to top button