fbpx

foto | La cei 13 ani, primul copil al actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi început procesul de schimbare a sexului

La cei 13 ai săi, Shiloh Jolie Pitt – primul copil biologic al actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt – ar fi în plin proces de schimbare a sexului. Potrivit unei noi informații obținută de El Pais, micuța se pare că urmează în acest moment un tratament hormonal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zvonurile nu sunt la „prima etapă”, iar faptul că Shiloh este îndreptată spre stilul masculin nu este ascuns nici de părinții săi. Născută pe 27 mai 2006, fetița este primul copil celebru care are o statuie din ceară în renumitul Muzeu Madame Tussauds din New York.

Ea a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la 4 ani, iar – în 2010 – Angelina Jolie a spus într-un interviu pentru Vanity Fair că pentru ea acest lucru nu este o problemă: „Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”.

Pe de altă parte – în 2014 – Brad a spus că, atunci când micuța avea 8 ani, îi plăcea să fie numită John, fiind inspirată de un personaj din Peter Pan. Acum, Shiloh-John obișnuiește să poarte părul scurt și haine masculine.

„Poți alege genul cu care te identifici mai târziu”, ar fi spus Angelina Jolie în urmă cu câțiva ani.

Potrivit presei, Shiloh-John a decis să facă un tratament cu hormoni masculini, pe care l-ar fi început la Younique Surgery Center din Santa Monica, California. Tatăl său se pare că nu a fost de acord cu acest pas, însă Angelina i-ar fi plătit chiar tratamentul.

Menționăm că Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii împreună, trei dintre care sunt adoptaţi. Cei doi s-au căsătorit, după o relație de aproape 10 ani, în august 2014. Totuși, în septembrie 2016, marii actori s-au despărțit.

Articole asemănătoare

Back to top button