fbpx

foto | În vizită la târgul de Crăciun din PMAN: Ce puteți cumpăra și care sunt prețurile

Primăria municipiului Chișinău a inaugurat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), sâmbătă, 17 decembrie, Târgul de Crăciun. Printre produsele pe care le puteți găsi în acest an se numără brâuri, căciuli, jucării, dar și plăcinte și vin fiert. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest an, PMAN este plină de căsuțe decorate în stil de sărbătoare. Găsim aici tot ce ne dorim: dulciuri, decorațiuni de Crăciun, obiecte de îmbrăcăminte, șoșoni, căciuli și mănuși, ornamente dar și multe alte obiecte hand-made.

La multe căsuțe găsim jucării hand-made cu motive tradiționale. Prețurile pornesc de la 200 lei și ajung chiar la 500 de lei. La una dintre căsuțe găsiți și magneți în formă de iepurași, animalul reprezentativ pentru anul 2023. Acestea costă aproximativ 50 de lei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nelipsite sunt plăcintele tradiționale cu umpluturi pe toate gusturile: brânză, cartof, vișină și dovleac. Prețul unei plăcinte ajunge la 20 de lei. Când vine vorba de băuturile de la târg, paleta este completată de vinul fiert, prețul căruia variază între 20 și 35 de lei/paharul. La unele căsuțe, oaspeții târgului pot găsi ciocolată caldă, sau ceai, iar pentru un pahar vor trebuie să scoată din buzunar până la 30 de lei.

Foto: ZUGO
Foto: ZUGO

Nici în acest an nu lipsesc articolele de îmbrăcăminte de la Târgul de Crăciun: căciuli, șepci îmblănite, șoșonii și mănuși.

Foto: ZUGO
Foto: ZUGO

Nu în ultimul rând, la tarabele Târgului puteți găsi ciocolată hand-made, acadele, miere și infuzie pentru ceai.

Această prezentare necesită JavaScript.

Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 17 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023.

Articole asemănătoare

Back to top button