fbpx

Arsenie de la O-Zone despre fostul coleg, Dan Bălan: „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

Trupa O Zone s-a bucurat de un succes formidabil între anii 1999-2005, iar melodiile cântate de cei trei membri au ajuns să fie cunoscute și în alte țări. După doar șase ani de activitate, formația s-a destrămat, iar acuzațiile au început să apară. În prezent, Dan Bălan și Arsenie Todiraș își continuă separat cariera muzicală, iar Radu Sîrbu și-a înființat propria casă de discuri. Cei trei nu mai păstrează legătura și susțin că diferențele de opinie pe care le au face imposibilă o viitoare colaborare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În 2013, în documentarul „Între fenomen și realitate”, Dan Bălan a făcut mai multe afirmații care ulterior au fost negate de foștii colegi de trupă. Todiraș Arsenie a declarat atunci că Dan Bălan a devenit de nerecunoscut după ce formația a ajuns în topurile muzicale din întreaga lume, scrie click.ro. Faima de care s-au bucurat peste noapte l-ar fi transformat într-o persoană egocentristă, conform lui Arsenie.

„Trecutul meu este o experiență din care am învătat mai mult decât aș învăța într-o facultate, o experiență de viață și din greșeli am reusit să învăt. Cel mai important lucru este sa fii recunoscător pentru ceea ce ți se întâmplă și să încerci să tinzi spre mai mult, dar să mulțumești”, declara și Radu, dezamăgit de afirmațiile făcute de Dan Bălan.

Arsenie Todiraș este dezamăgit de Dan Bălan

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Arsenie a participat la provocarea sosurilor iuți, iar atunci când a fost rugat să folosească trei cuvinte pentru a-l descrie pe fostul coleg, cuvintele pe care le-a ales au fost dintre cele mai dure.

„Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos. Dacă îmi cereai mai multe defecte, mai spuneam, dar ai cerut trei. Mai avea”, a declarat Arsenie.

Arsenie locuiește în Turcia de mai mulți ani, alături de iubita sa, acolo unde continuă să activeze în domeniul muzical. Și Dan Bălan este la fel de ocupat, artistul fiind implicat în proiecte muzicale, dar și de televiziune.

Articole asemănătoare

Back to top button