fbpx

Politicianul care a dispărut în timp ce salva doi copii de la înec a fost găsit… însă fără suflare. Scafandrii l-au scos din mare

Bărbatul care a dispărut în mare după ce a reușit să salveze viața a doi copii de la înec, fiind pe plaja din Olimp, a fost găsit fără suflare. Scafandrii i-au scos din apă trupul neînsuflețit în această dimineață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Căutările care au demarat ieri au fost reluate astăzi de către 13 scafandrii şi un echipaj ARSVOM. Corpul victimei a fost găsit în zona plajei din staţiunea Olimp în care dispăruse. După ce a fost scos din mare, medicii au declarat decesul acestuia.

Potrivit autorităților, ieri, mai multe persoane au sărit în marea agitată pentru a-i salva pe cei doi copii. Bărbatul – însă – a fost unicul care nu a reușit să iasă din valurile mari.

Purtătoarea de cuvânt al IPJ Constanţa, Cristina Vasile, a transmis pentru mediafax.ro că victima era din Dâmboviţa şi avea 32 de ani. Bărbatul era la mare în concediu, cu soţia sa. Totodată, acesta era membru al Partidului PRO România, scrie sursa citată.

„Astăzi a avut loc o tragedie în stațiunea Olimp. Prin urmare, anunțăm anularea lucrărilor Școlii de vară ediția 2019, respectiv a evenimentelor programate pentru duminică, 1 septembrie 2019. Echipă PRO România este alături de familia încercată și roagă reprezentanții presei să respecte dreptul la intimitate al acesteia”, au transmis reprezentanții partidului. 

Articole asemănătoare

Back to top button