fbpx

Câinii lui Biden, dați afară de la Casa Albă. Motivul pentru care unul dintre patrupezi ar fi devenit agitat

Patrupezii lui Joe Biden au părăsit Casa Albă după ce unul dintre ei a mușcat un agent de securitate. Animalele au fost transferate la casa deținută de liderul american în statul Delaware.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Patrupezii, de rasa ciobănesc german, ar fi stresați, deoarece nu sunt obișnuiți să aibă atâta lume în jurul lor, relata anterior Biden. Cel mai tânăr dintre ei, Major, a devenit agitat după ce și-a schimbat locul de trai.

Acesta ar fi lătrat și ar fi sărit și anterior la angajați ai Casei Albe. Amicul său, Champ, pare a fi mai cuminte și mai liniștit, transmite presa străină, citând BBC. Cât despre atacul asupra agentului de securitate, deocamdată nu se cunosc prea multe detalii cu referire la incident și stare gardianului, însă incidentul pare a fi serios, dacă Biden a decis să izoleze animalele de personal.

În același timp, jurnaliștii precizează că Major este un animal adoptat. Familia lui Biden l-a luat în 2018 dintr-un adăpost. Ambii câini au pășit pragul Casei Albe în ianuarie, după ce a fost învestit noul președinte american.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button