fbpx

Blocat de Twitter și Facebook, Trump ar vrea să lanseze propria rețea de socializare. „Va redefini complet jocul”

După ce conturile de Facebook și Twitter i-au fost blocate, Donald Trump ar vrea să își creeze propria rețea de socializare. Despre acest fapt a anunțat Jason Miller, unul dintre purtătorii de cuvânt a lui Trump în campania electorală din 2020.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, potrivit lui, ex-liderul de la Casa Albă ar intenționa să lanseze propria sa platformă în două sau trei luni, conform presei străine, care face referire la Reuters și FoxNews. Comunicatorul a punctat că miliardarul va reveni pe social media, iar rețeaua lansată de acesta „va redefini complet jocul”.

Mai multe detalii lui au fost oferit, iar compania lui Trump nu a comentat declarațiile. Totuși, anterior chiar Trump anunța că se gândește să își lanseze propria rețea de socializare.

De menționat este că, în perioada pandemiei și a campaniei electorale, Donald Trump a intrat în confruntări cu giganții social-media. Bunăoară, inițial postările sale erau marcate, apoi, după atacul asupra Capitolului, pagina sa de pe rețeaua de socializare, dar și de pe Facebook, a fost suspendată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button