fbpx

video | Un automobil s-a izbit violent de un copac în această noapte. Salvatorii au intervenit pentru a scoate șoferul dintre fiare

Un automobil s-a izbit violent de un copac în această noapte în centrul capitalei. Salvatorii au fost solicitați pentru a scoate șoferul, în vârstă de 20 de ani, dintre fiare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:20. Potrivit datelor înregistrate, un automobil de model Hyundai s-a lovit de un copac la intersecția străzilor Lacului și Vasile Alecsandri din capitală. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care a stabilit că în urma impactului un bărbat a rămas blocat în automobilul avariat.

Specialiștii au reușit evacuarea promptă a victimei dintre fiarele autoturismului. Bărbatul s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la Institutul de medicină urgentă din municipiul Chișinău pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Cauza și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de Poliție.

 

Articole asemănătoare

Back to top button