fbpx

video | Liderul unui partid, pilotul avionului care a aterizat într-un lan din Horești. Martor: „Venea și se învârtea”

Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, este pilotul avionului care a aterizat de urgență pe un lan de grâu din Horești, relatează publika.md. El afirmă că accidentul aviatic a avut loc din cauza unei defecțiuni la motor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul spune aterizarea a fost dificilă inclusiv din cauza solului moale după ploi.La bord se aflau trei pasageri, însă nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului, doar pilotul având o traumă nesemnificativă.

Conform lui Mocanu, conform proceduri, înainte de decolare s-au îndeplinit procedurile necesare de verificare. El declară că a verificat nivelul de combustibil și uleiul.

Între timp, martorii au relatat jurnaliștilor de la TVR Moldova că au văzut cum „avionul venea și se învârtea”. Aceștia, însă, afirmă că nu s-au speriat și că au văzut frecvent aeronave de mici dimensiuni în zonă și au crezut că e vorba despre antrenamente ale studenților.

Ministerul Economiei a dispus deja investigarea cazului. Autoritatea Aeronautică Civilă urmează să supună expertizei mijlocul de zbor distrus.

Articole asemănătoare

Back to top button