fbpx

video | Dodon dezbate problema coronavirusului: „Domnul Chicu, dar eu de ce nu am primit SMS?”

Igor Dodon a vorbit despre informarea cetățenilor referitor la răspândirea coronavirusului în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”. Acesta a menționat că nu a primit mesajul Guvernului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful statului a lăudat inițiativa și a spus că ar fi bine să fie implementat un sistem care să anunțe cetățenii nu doar despre coronavirus, dar și despre alte situații precum ar fi ploile, ninsorile abundente, canicula, inundațiile etc.

„Eu nu am primit SMS. Domnul Chicu, de ce nu am primit SMS? Știu că mulți nu au primit SMS. Cred că este o formă de dialog, care încă nu a existat până acum, între Guvern și cetățeni. O să propun și Guvernului să examineze, să fie un lucru care se face permanent pentru informarea cetățenilor”, a declarat președintele.

Amintim că, în contextul răspândirii coronavirusului în mai multe state ale UE, Executivul nostru le-a expediat cetățenilor mesaje pe telefoanele mobile și i-a îndemnat să se adreseze la medic dacă se simt rău, au tuse, febră și au revenit recent din străinătate.

Articole asemănătoare

Back to top button