fbpx

video | Autoritățile vor cere bani de la cetățeni pentru restaurarea fațadei Primăriei. Când se va muta stafful într-o altă clădire?

Clădirea Primăriei nu este funcțională pentru necesitățile administrației. Declarația a fost făcută de Ion Ceban în cadrul unei emisiuni televizate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primarului, echipa se va muta cel târziu pe 1 martie în sediul nou. În clădirea din centrul capitalei se vor păstra sala de protocol și cabinetul edilului, astfel încât aici să fie primite delegațiile străine. Totodată, se analizează posibilitatea creării unui muzeu de știință pentru copii în actualul sediu.

Ceban a precizat că fațada edificiului istoric trebuie renovată. În context, ar putea fi lansat un proiect de crowdfunding.

„Vrem să fie păstrată fațada, care trebuie restaurată. Planificăm niște bani pentru bugetul anului viitor. Să știți că o să mergem și pe crowdfunding, adică să solicităm și suportul cetățenilor, agenților economici. Este o carte de vizită a Chișinăului, iar starea în care a ajuns este inadmisibilă”, a declarat edilul.

Articole asemănătoare

Back to top button