fbpx

video | Ar fi sustras bani, tehnică și bijuterii din mai multe locuințe după ce forțau geamurile. Polițiștii efectuează percheziții la mai mulți suspecți

Angajaţii Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI, în comun cu polițiștii și procurorii din Ialoveni, dar şi cu suportul angajaţilor „Fulger”, efectuează mai multe percheziții la presupușii membri ai unei grupări infracţionale. Aceștia ar fi specializați în comiterea furturilor din locuinţe în zona de centru a ţării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma efectuării măsurilor de documentare, s-a stabilit că suspecții sunt trei tineri cu vârstele cuprinse între 24 și 29 de ani, originari din raionul Ialoveni. Aceștia sunt bănuiţi că de la începutul lunii octombrie până în prezent ar fi comis mai multe spargeri de locuinţe, cu pătrundere și sustragere de bunuri materiale, bani, bijuterii, obiecte de uz casnic, tehnică audio și video.

Suspecţii ar fi pătruns în case atât ziua, cât și noaptea, deteriorând gratiile de metal și forţând geamurile atunci când stăpânii erau lipsă. Actualmente se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație pentru a stabili toate cazurile în care ar fi implicați suspecții.

Articole asemănătoare

Back to top button