fbpx

Săptămâna începe cu protest pentru Partidul Șor. Unde va avea loc manifestarea

Inspectoratul General de Poliție (IGP) anunță că luni, 28 noiembrie, Partidul Șor va organiza un nou protest în capitală. Manifestarea se va desfășura în fața Procuraturii Generale (PG), începând cu ora 13:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, oamenii legii reiterează că vor fi la datorie pentru a asigura ordinea și securitatea publică, dar și circulația rutieră, în contextul în care evenimentul are loc într-o zi de muncă, la o oră cu trafic intens pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală.

„Ținând cont de faptul că toate întrunirile care sunt organizate de câteva săptămâni nu au avut caracter pașnic, ba mai mult au urmărit intenția de destabilizare, reiterăm faptul că, organizatorii întrunirii poartă răspundere în baza Codului Contravențional/ Penal, pentru faptele ilegale ale participanților la acțiune”, comunică Poliția.

Forțele de ordine solicită repetat înțelegere din partea cetățenilor.

„Solicităm cetăţenilor (pietoni și conducători auto) să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică și să respecte indicaţiile forţelor de ordine. Vom depune tot efortul ca să evităm disconfortul participanților la trafic și al locuitorilor capitalei”, se mai arată în comunicatul emis de către Poliție.

 

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button