fbpx

Regim special la aeroportul din Chișinău din 11 septembrie

Poliția de Frontieră, de comun cu autoritățile cu atribuții în aeroport, își va spori activitatea pentru a fluidiza traficul de pasageri și a exclude riscurile de securitate în contextul în care un număr mare de pelerini din Israel urmează să tranziteze teritoriul Republicii Moldova în perioada 11-22 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției de Frontieră, din data de 11 septembrie accesul în Aeroportul Internațional Chișinău va fi strict pentru personalul aeroportuar și pentru persoanele participante la traficul transfrontalier. Se va permite intrarea în incinta aerogării în baza prezentării biletului și a documentului de călătorie, controlul cărora va fi făcut de către reprezentații administrației aeroportuare. După procedură, pasagerul va continua cu înregistrarea la rută, ulterior se va prezenta la controlul de securitate și al documentelor, urmând așteptarea cursei în sala sterilă.

Pentru a ajuta autoritățile responsabile în degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața aerogării, dar și la fluidizarea fluxului de călători, se solicită prezentarea în aeroport cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

Pe linie de activitate frontalieră vor fi întreprinse măsuri suplimentare privind menținerea regimului în Aeroport, cu suplinirea numărului de polițiști de frontieră și a echipamentelor de control, cât și antrenarea mai multor echipaje canine specializate.

Articole asemănătoare

Back to top button