fbpx

Primul reținut de CNA în 2021! Suma pe care ar fi pretins-o un bărbat pentru perfectarea permisului de conducere

Un bărbat din Ceadîr-Lunga a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anicorupție (CNA) și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins 800 de euro pentru a ajuta la perfectarea permisului de conducere pentru categoriile B și C.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra angajaților Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto Comrat și ar fi cerut suma pentru a-i determina pe aceștia să-l ajute pe candidat să susțină cu succes examenele de calificare auto la categoriile B si C. Pentru serviciile sale, acesta ar fi primit jumătate din banii pretinși.

Luni, 4 ianuarie, au fost supuse perchezițiilor domiciliul, biroul de serviciu și automobilul bănuitului. Individul a fost reținut pentru 72 de ore şi este plasat în izolatorul CNA.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă  amendă maximă de 3000 de unități convenționale sau închisoare de până la șase ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button