fbpx

foto, video | De ziua ei, a decis să bucure copiii mai puțin norocoși. O fetiță din capitală „și-a dăruit” aniversarea micuților de la internat

O fetiță din capitală a decis „să își dăruiască” petrecerea de la ziua de naștere copiilor de la un orfelinat. Așadar, familia Sofiei a apelat la Clipa Siderală pentru a îndeplini dorința omagiatei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ziua stabilită, veselia s-a dat la internatul din satul Glinoe din stânga Nistrului. Acolo au ajuns clovni și animatori, iar picii din cadrul instituției, s-au distrat și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare împreună cu Sofia. Cea mai mare surpriză pentru copilași a fost totuși tortul de 25 de kilograme, dar și cadourile pe care le-a primit fiecare dintre cei 130 de discipoli ai orfelinatului de la familia sărbătoritei.

Specialiștii de la Clipa Siderală spun că un astfel de caz se întâmplă pentru prima dată în istoria organizației și experiența lor. Salavat Jdanov, directorul Asociației, declară, citat de Moldpres, că speră să nu fie ultima situație de acest gen, iar inițiativele asemănătoare să reușească să facă concurență și altor proiecte deja cunoscute.

Foto: Moldpres
Foto: Moldpres
Foto: Moldpres
Foto: Moldpres

Articole asemănătoare

Back to top button