fbpx

foto | Impact violent, noaptea trecută, pe bd. Ștefan cel Mare. Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit 

Un accident violent a avut loc noaptea trecută în centrul capitalei. Un BMW și un Land Rover s-au ciocnit pe bulevardul Ștefan cel Mare, în apropierea Ambasadei Rusiei la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, impactul a avut loc în jurul orei 00:30, la fața locului deplasându-se un echipaj a secției documentare accidente rutiere pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunși, polițiștii au stabilit că în accident a fost implicat un șofer de 23 de ani, aflat la volanul BMW-ului, și un șofer de 21 de ani, care conducea celălalt automobil.

În urma impactului, la spital au ajuns un pasagar de 25 de ani din BMW, șoferul BMW-ului și o pasageră din Land Rover, în vârstă de 20 de ani. Preliminar, din cercetarile la fața locului, forțele de ordine au stabilit că șoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului și a ieșit pe banda destinată sensului opus, tamponând celălalt vehicul care se deplasa regulamentar.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă și în dependență de leziunile corporale cu care s-au ales persoanele va fi luată și o hotărâre privind sancțiunile care vor fi aplicate șoferului vinovat, conform legislației în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button