fbpx

foto | Costă aproape 8000 de lei. O urnă antivandal din centrul capitalei a fost… vandalizată

La mai mult de la o lună după instalare, o urnă de aproape 8000 de lei a fost vandalizată în capitală. Anterior, se anunța că noile coșuri de gunoi sunt fabricare din materiale rezistente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Containerul deteriorat era amplasat în centrul capitalei, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Despre vandalizare a anunțat edilul, care a însoți mesajul cu câteva fotografii, inclusiv o bancă proaspăt instalată și deteriorată, anunțând că administrația publică locală urmează să „clarifice situația”.

Precizăm că, în decembrie, municipalitatea a cheltuit 396.000 de lei pentru achiziționarea a 50 de coșuri de gunoi noi. Fiecare dintre ele are volumul de 100 de litri.

Inițiativa, însă, a fost criticată dur în spațiul public. Unii s-au arătat indignați de suma cheltuită în pandemie, iar alții afirmau că urnele nu vor rezista mult timp. Pe de altă parte, șeful Direcției locativ -comunale, Ion Burdiumov, declara pentru TV8 că  lunar se cheltuie mii de lei pentru a repara coșurile de gunoi existente, iar cele achiziționate „nu au fost cumpărate pentru un an sau doi”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button