fbpx

Clienții unui hotel pot câștiga sejururi gratuite, timp de 18 ani, numai dacă… vor concepe un copil de Valentine’s Day

Îndrăgostiții care decid să-și petreacă Valentine’s Day la un hotel din British Columbia, Canada, ar putea câștiga un sejur gratuit anual, timp de 18 ani, doar cu o singură condiție – să conceapă un copil de Ziua Îndrăgostiților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oferta neobișnuită a fost făcută de lanțul hotelier Zed, cu filiale în Victoria și Kelowna, care – de cinci ani – pe 14 februarie propune cuplurilor să se cazeze de la ora 10:00 la 14:00, pentru a face sex și apoi, după preferințe, pentru a se relaxa în jacuzzi sau a juca ping-pong. Prețurile ofertei pornesc de la 59 de dolari canadieni.

Anul acesta, însă, reprezentanții au decis să schimbe strategia. Astfel, ei propun: cei care devin părinți în următoarele nouă luni de la Ziua Îndrăgostiților câștigă un sejur gratuit anual, în următorii 18 ani. Mai exact, inițiativa aparține proprietarei lanțului hotelier, care susține că i-a surâs această idee pe când copiii ei erau mici și se chinuia să petreacă timp de calitate cu soțul ei.

De altfel, zice ea, propunerea aventuroasă pare mai tentantă decât ciocolata și florile pe care le primea de obicei. Iar, întrucât Valentine’s Day este celebră și pentru faptul că se primesc multe cereri în căsătorie, Mandy Farmer s-a gândit să o transforme într-o sărbătoare a concepției, transmite digi24.ro.

Pentru „participarea” la această inițiativă sunt eligibili și cei care devin părinți cu ajutorul unei mame surogat sau cei care decid să adopte. De asemenea, identitatea de gen și orientarea sexuală ale viitorilor părinți nu este o barieră.

Dacă pentru unii este o bună oportunitate, alții s-au amuzat sau au criticat propunerea pe rețelele de socializare, considerând-o drept rușinoasă, dezgustătoare, dar și discriminatorie față de persoanele care nu vor copii.

Citește și: De ce este mai bine să faci sex cu lumina aprinsă? Sfaturile experților pentru a învinge această frică

Articole asemănătoare

Back to top button