fbpx

Ceban solicită ca, de astăzi, să activeze doar farmaciile și magazinele alimentare. Restul întreprinderilor – închise

Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit astăzi cu o solicitare către agenții economici. Acesta insistă ca în oraș să activeze doar farmaciile și magazinele alimentare, iar restul întreprinderilor să fie închise.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceban solicită sistarea centrelelor comerciale, sălilor de sport, centrelor de agrement, restaurante, cafenele, baruri, dar și cluburi de noapte, pentru a evita răspândirea virusului Covid-19. Acesta îndeamnă oamenii să nu ignore recomandările OMS-ului și să își valorifice spiritul civic.

„La nivelul Administrației municipiului Chișinău, nu pot legal să impun mediul de afaceri să își sisteze activitatea, dar mizez pe responsabilitatea civică a fiecăruia, pentru că de asta depinde viața cetățenilor. Știu că e dificil, dar este necesar”, a declarat primarul.

Din această dimineață transportul public nu mai staționează în locurile de așteptare din apropierea Pieții Centrale. Chiar și așa, accesul în Piață a fost sistat, iar polițiștii permit să intre doar vânzătorilor care intenționează să își strângă marfa.

CITEȘTE ȘI:

Totul despre pandemia de coronavirus! Focare, istoric, simptome, tratament, mituri și realități despre COVID-19 în lume și în Republica Moldova

 

Articole asemănătoare

Back to top button