fbpx

Accident teribil la Orhei: Trei morți și trei răniți după o ciocnire frontală între un Renault și un Lexus

(update 9 iulie, 11:20) Ambii copii (de 2,8 ani și 8 ani) răniți in cumplitul accident de la Orhei au fost transferați aseară de la Spitalul raional Orhei la Institutul Mamei și Copilului. Ambii se află în unitatea de terapie intensivă, cel micuț în stare extrem de gravă, cu multiple traumatisme, în comă – a anunțat ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Trei persoane au decedat și alte trei au fost traumatizate într-un grav accident rutier produs sâmbătă dimineața pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei.

Preliminar, un bărbat de 53 de ani conducând automobilul de marca Renault, având ca pasageri o femeie de 30 de ani și trei minori, nu a ținut cont de viteza de deplasare în curbă și carosabil umed, ieșind pe contrasens și tamponându-se frontal cu un Lexus condus de un bărbat 45 de ani.

În urma impactului, șoferul, femeia și un minor de 13 ani din Renault au decedat la fața locului, iar pasagera din Lexus și alți doi minori din Renault (cu vârstele de 2 și 8 ani) au fost transportați la spitalul raional Orhei cu diverse traumatisme.

Polițiștii se află la fața locului și stabilesc toate circumstanțele: „Venim repetat cu apelul să fiți prudenți la drum. Ajustați viteza în funcție de drum și condiții meteo”.

Articole asemănătoare

Back to top button