fbpx

video | Lecție de educație civică, oferită de un profesor de educație fizică: Idioți de 70-80 de ani hotărăsc soarta voastră

Un profesor de educație fizică de la Ocnița a fost filmat în timp ce le vorbește despre politică elevilor din clasele liceale. Din filmuleț pare că învățătorul ar fi un susținător aprig al Maiei Sandu și face ar face agitație împotriva socialiștilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În înregistrarea video apărută pe internet, dascălul le spune discipolilor că dacă nu vor merge la vot, cei mai în vârstă le vor decide soarta. Totuși, acesta folosește sintagma „idioți” cu referire la persoanele de vârsta a treia.

„Pe mine asta mă enervează că idioții ăștia de 78-80 și ceva de ani, altfel nu le poți zice, se duc și votează și hotărăsc soarta voastră. Ei hotărăsc soarta voastră pentru cel puțin patru ani înainte, dar ăștia, ai voștri, de 18, 19, 20 de ani, în ziua alegerilor, o să iasă la șașlîc”, spune profesorul.

Autorul înregistrării video susține că dascălul activează la liceul Mihail Sadoveanu din orașul Ocnița. Pe lângă educație fizică, acesta predă geografia, dar și educația tehnologică. Unele surse din presă, apropiate PSRM; relatează că profesorul este un susținător aprig al PAS, iar asemenea ore au loc frecvent la instituția școlară unde activează.

Articole asemănătoare

Back to top button