fbpx

Europenii revin la o viață normală? În Germania se redeschid școlile, în Cehia – piețele, iar în Polonia – parcurile

Pandemia nu a trecut încă, însă europenii încearcă să revină la o viață normală. Mai multe țări din comunitate au început să ridice anumite restricții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În Germania funcționează de ieri școlile și magazinele mici, relatează libertatea.ro. Angela Merkel a anunțat un plan prin care se va reveni la normalitate după ce responsabilii din domeniul sănătății au declarat că situația poate fi controlată. Totuși, cetățenilor le este încă recomandat să respecte distanța socială și să nu neglijeze măsurile de protecție.

În Polonia a fost permis accesul în locurile publice pentru plimbări. Astfel, cetățenii pot ieși în parcuri, iar ulterior s-ar putea scoate și restricțiile referitor la numărul de persoane care se pot afla în același timp într-un magazin.

Totodată, în Norvegia au început să funcționeze grădinițele, în Cehia – piețele în aer liber, iar în Albania – întreprinderile care activează în domeniul petrolier, dar și cel minier.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

În Franța, școlile se vor redeschide de pe 11 mai. Unii părinți califică aceasta o decizie prematură

Articole asemănătoare

Back to top button