fbpx

Ana Revenco ar putea reveni curând cu o funcție în cadrul unei instituții de stat, susține Igor Grosu

Ana Revenco, fosta șefă a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), s-ar pregăti să revină cu o funcție în cadrul unei instituții de stat, potrivit unui anunț făcut recent de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul emisiunii, Igor Grosu a adus în prim-plan expertiza și dedicarea Anei Revenco, subliniind că este o „profesionistă” care și-a pus și își pune mult suflet în ceea ce face. Președintele Parlamentului a subliniat importanța contribuției Anei Revenco la serviciul public și a declarat că „speră foarte mult că o să revină cu noi forțe și să se alăture.”

Întrebat cu privire la alți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) care și-au dat anterior demisia din funcțiile de conducere, Igor Grosu a asigurat că toți aceștia vor găsi locuri adecvate în alte instituții de stat.

Demisiile celor trei miniștri din Guvern, printre care și Ana Revenco de la MAI, au fost anunțate vineri, 14 iulie, după incidentul tragic de la Aeroportul Chișinău, în care trei persoane, inclusiv doi ofițeri în serviciu, și-au pierdut viața.

În legătură cu revenirea Anei Revenco în serviciul public, președintele Parlamentului a menționat că va activa într-o instituție de stat, fără a oferi detalii suplimentare în acest moment.

Articole asemănătoare

Back to top button