fbpx

Igor Dodon propune Guvernului să aloce câte 1000 de lei pentru fiecare copil la începutul anului școlar

Statul ar putea acorda câte 1000 de lei pentru fiecare copil care merge la școală și oferi câte un ghiozdan pentru elevii din clasele I-VI-a. Inițiativa îi aparține lui Igor Dodon, politicianul afirmând că aceasta trebuie să capete statut de program național.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul prevede acordarea a câte 1000 de lei pentru fiecare elev, o dată în an, la 1 septembrie. Banii sunt destinați pentru pregătirile de școală. De asemenea, toți copiii care studiază în clasele I-a – a IV-a ar urma să primească gratuit câte un ghiozdan.

Dodon a declarat că ideea a fost implementată acum doi ani, din surse de binefacere, și a avut succes.Atunci, peste 37.0000 de copii au primit gratuit ghiozdane.

O altă propunere pe care va insista Dodon este alimentația gratuită și pentru elevii claselor a V-a – a IX-a, nu doar pentru cei din clasele primare. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii săptămânale, în care candidatul răspunde la întrebările cetățenilor. Acesta a dat asigurări că va face tot posibilul pentru implementarea proiectelor menționate.

Articole asemănătoare

Back to top button