fbpx

„Mulți se interesau”. Dodon a eliberat reședința prezidențială de la Condrița

Șeful statului în exercițiu a eliberat reședința prezidențială de la Condrița, în contextul apropierii datei în care își va încheia mandatul prezidențial.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mulți se interesau dacă am plecat deja de la Condrița. Am plecat. Important e să nu distrugă tot, pentru că după anul 2009 au mai fost din ăștia care promiteau marea și sarea și după aceea au distrus totul absolut”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, la Condrița nu au fost făcute investiții în perioada mandatului său, iar la Președinție investițiile s-au făcut nu din contul statului.

Auzeam de cheltuieli mari la Președinție. Este vorba doar de întreținerea clădirii, mai mult nimic. Este noua președintă aleasă, să vedem cum o să facă față pentru întreținerea acestei clădiri și a angajaților din administrația prezidențială”, a spus Igor Dodon, invitat la emisiunea Moldova în Direct de la postul public de televiziune.

Amintim că președinta aleasă, Maia Sandu, a anunțat că nu va locuia la reședința de la Condrița, pe care urmează să o inspecteze, iar apoi, în urma unei analize, se va decide în ce scop va fi folosită proprietatea.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button