fbpx

video | „Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna”. Jurnalistul Alexandr Nevzorov, despre victoria Maiei Sandu 

Renumitul jurnalist rus și fost deputat în Duma Rusească, Alexandr Nevzorov, cunoscut pentru comentariile în adresa președintelui în exercțiu, a comentat înfrângerea lui Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii sale de autor, care se difuzează în fiecare miercuri la postul de radio Ekho Moscova, Nevzorov a comentat rezultatele prezidențialelor din Moldova. Acesta a spus că nu înțelege cine ar fi putut vota pentru Dodon, iar „fetița care a venit s-a dovedit a fi foarte puternică”, de aceea, Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna.

Dodon s-a deprins, fie îl pun în genunchi pe boabe de mazăre, ba în ungher, ba îl trag de urechi în acel Parlament. În general, mai degrabă că a fost mereu un băiat bun de bătut. Noi înțelegem bine că Moldova nu este o republică prezidențială. Dacă se lua cineva de el, repede fugea undeva la Moscova.

Tocmai pentru că a fost mereu pro-Moscova, foarte umil în fața Moscovei. Eu în general nu înțeleg cine putea să voteze pentru el. Doar dacă acolo la ei știuleții de porumb au drept de vot, atunci înțeleg cine a votat pentru Dodon”, a spus Nevzorov.

Totodată, fostul deputat crede că victoria Maiei Sandu înseamnă că Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna.

„Fetița care a venit este foarte puternică și, cum se spune, foarte pro-europeană. Adică, Rusia a pierdut Moldova definitiv”, a încheiat Nevzorov.

Candidata pro-europeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, cu 57,75% din voturi, faţă de 42,25% obţinute de candidatul independent susținut de socialiști – Igor Dodon.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button