fbpx

video | Și-a riscat viața pentru a salva alta. Co-pilotul avionului ars pe Șeremetievo s-a întors în flăcări pentru a-și ajuta colegul

Tragedia de pe Aeroportul Șeremetievo, unde a ars o aeronavă, a îndurerat sute de oameni, dar a dat și numeroase lecții de viață. Faptele eroice ale unor angajați ai companiei aeriene emoționează încă și acum. De această dată, este vorba despre co-pilotul Maxim Kuznețov, care și-a riscat propria viață pentru a putea salva alta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un video publicat pe internet, se poate observa cum Kuzneţov, în vârstă de 36 de ani, a reușit să se salveze din avionul cuprins de flăcări, ieșind printr-un geam al cabinei piloţilor. Ajuns jos, însă, acesta conștientizează că Denis Edvokimov, căpitanul aeronavei, nu a reușit să se autoevacueze.

Fără a sta prea mult pe gânduri și, riscându-și propria viață, bărbatul s-a întors în flăcările devastatoare pentru a-și ajuta colegul. Acesta a urcat pe rampa de evacuare şi l-a salvat pe Evdokimov din aeronavă.

Deși, inițial, se vehicula că Maxim Kuzneţov a făcut această faptă pentru a lua documente importante, tatăl căpitanului a precizat încercarea lui de a-i salva viaţa lui Evdokimov, care a ajuns, de altfel, în stare gravă la spital, transmite observator.tv.

Citește și:

foto | Tragedia de pe Aeroportul Șeremetievo: 41 de oameni au murit în flăcări

Șeremetievo: Gentuțele, mai importante decât viețile oamenilor? Unii călători au încetinit procesul de evacuare pentru a-și lua bagajele

Șeremetievo: Anchetatorii anunță care ar fi cauzele incendierii avionului. O versiune ar fi lipsa de experiență a echipajului

foto | Eroii de pe Aeroportul Șeremetievo. Cei trei membri ai echipajului care au salvat zeci de oameni din flăcări

O supraviețuitoare a catastrofei de pe Aeroportul Șeremetievo: „Nu a fost vreo îmbulzeală din cauza că oamenii își scoteau bagajele”

video | Câțiva angajați ai aeroportului Șeremetievo au filmat râzând cum avionul ateriza în flăcări: „Нормально он сел. С огоньком”

Articole asemănătoare

Back to top button