fbpx

video | Câțiva angajați ai aeroportului Șeremetievo au filmat râzând cum avionul ateriza în flăcări: „Нормально он сел. С огоньком”

În presa din Federația Rusă a devenit viral un video în care se vede cum mai mulți oameni, îmbrăcați în uniforme, filmau râzând și comentând sarcastic momentul în care avionul de pe Aeroportul Șeremetievo a aterizat în flăcări, fapt ce a dus la moartea a 41 de pasageri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit tvrain.ru, videoul a fost făcut public de o utilizatoarea a Instagramului, aceasta primind imaginile de la o urmăritoare de-a sa. În filmare se aud mai multe voci care comentează ceea ce văd pe ecran:

– Eсли он так сел, значит, там пострадавшие, слышится женский голос. (tr. „Dacă a aterizat în acest mod, înseamnă că la bord sunt răniți”, spune o femeie)

– Нормально он сел, говорит еще один мужчина. Все смеются. (tr. „Normal a aterizat”, spune un bărbat. Toți râd pe fundal)

– С огоньком! добавляет другой.  (tr. „Cu focușor”, adaugă altul)

Ulterior, într-un comunicat de presă, s-a confirmat faptul că cei ce au filmat tragedia sunt „funcționari” ai aeroportului și că aceștia vor fi pedepsiți aspru, întrucât „au dat dovadă de un comportament neadecvat, discreditând onoarea profesională și demnitatea umană”.

Citește și:

foto | Tragedia de pe Aeroportul Șeremetievo: 41 de oameni au murit în flăcări

Șeremetievo: Gentuțele, mai importante decât viețile oamenilor? Unii călători au încetinit procesul de evacuare pentru a-și lua bagajele

Șeremetievo: Anchetatorii anunță care ar fi cauzele incendierii avionului. O versiune ar fi lipsa de experiență a echipajului

foto | Eroii de pe Aeroportul Șeremetievo. Cei trei membri ai echipajului care au salvat zeci de oameni din flăcări

O supraviețuitoare a catastrofei de pe Aeroportul Șeremetievo: „Nu a fost vreo îmbulzeală din cauza că oamenii își scoteau bagajele”

Articole asemănătoare

Back to top button