fbpx

foto | Tragedia de pe Aeroportul Șeremetievo: 41 de oameni au murit în flăcări

Dintre cele 78 de persoane care se aflau la bordul avionului care a luat foc în Aeroportul Șeremetievo, 41 au decedat. Aeronava se îndrepta dinspre Moscova spre Murmansk, operată de compania Aeroflot. După jumătate de oră de la decolare, aceasta a revenit pe Aeroportul Șeremetievo, însă la aterizare motoarele s-au aprins.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În total, la bord se aflau 78 de oameni, inclusiv membrii echipajului. Potrivit reprezentantei Direcției de Investigare Regională pe Transport a Moscovei, Elena Markovskaya, în urma accidentului aviatic „41 de persoane au murit”, rbc.ru.

Amintim că duminică, pe Aeroportul Șeremetievo din Moscova a luat foc un avion de model Sukhoi Superjet 100, operat de compania Aeroflot.

Aeroportul Șeremetievo a redirecționat mai multe curse spre aeroportul din Sankt-Petersburg și își continuă activitatea în regim obișnuit, fiind luate mai multe măsuri de securitate.

Citește și: 

foto, video | Imagini terifiante cu avionul care a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo. 13 oameni, printre decedați și dispăruți

video | Ultima oră: Un avion cu 78 de oameni la bord a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo. Cel puțin 5 oameni au murit

Articole asemănătoare

Back to top button