fbpx

foto, video | Imagini terifiante cu avionul care a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo. 13 oameni, printre decedați și dispăruți

Imagini cu avionul Sukhoi Superjet 100 care a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo din Moscova au inundat internetul. Zeci de pasageri care se aflau pe teritoriul aeroportului au fost martorii incendiului de amploare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Călătorii au postat pe internet filmulețe și fotografii în care au surprins aeronava care s-a aprins la aterizare. Autoritățile ruse au declarat că numărul victimelor a ajuns la 13, incluzând și cei dispăruți. Pompierii au reușit să stingă focul, iar salvatorii continuă să caute supraviețuitori.

Amintim că avionul efectua cursa Moscova – Murmansk, operată de compania Aeroflot. La aproximativ jumătate de oră de la decolare, piloții au semnalat probleme tehnice și au cerut permisiunea să revină pe Aeroportul Șeremetievo. Aterizarea le-a reușit din a doua încercare, însă, la contactul cu solul motoarele s-au aprins, focul cuprinzând mai mult de jumătate de avion.

Deocamdată, nu se cunoaște care ar fi cauza incendiului de amploare. Actualmente, la fața locului lucrează pompierii și echipajele medicale. Aeroportul Șeremetievo a redirecționat mai multe curse spre aeroportul din Sankt-Petersburg și își continuă activitatea în regim obișnuit, fiind luate mai multe măsuri de securitate.

Foto: Комсомольская правда – Самара

Articole asemănătoare

Back to top button