fbpx

foto, video | Imagini terifiante cu avionul care a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo. 13 oameni, printre decedați și dispăruți

Imagini cu avionul Sukhoi Superjet 100 care a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo din Moscova au inundat internetul. Zeci de pasageri care se aflau pe teritoriul aeroportului au fost martorii incendiului de amploare.

Călătorii au postat pe internet filmulețe și fotografii în care au surprins aeronava care s-a aprins la aterizare. Autoritățile ruse au declarat că numărul victimelor a ajuns la 13, incluzând și cei dispăruți. Pompierii au reușit să stingă focul, iar salvatorii continuă să caute supraviețuitori.

Amintim că avionul efectua cursa Moscova – Murmansk, operată de compania Aeroflot. La aproximativ jumătate de oră de la decolare, piloții au semnalat probleme tehnice și au cerut permisiunea să revină pe Aeroportul Șeremetievo. Aterizarea le-a reușit din a doua încercare, însă, la contactul cu solul motoarele s-au aprins, focul cuprinzând mai mult de jumătate de avion.

Deocamdată, nu se cunoaște care ar fi cauza incendiului de amploare. Actualmente, la fața locului lucrează pompierii și echipajele medicale. Aeroportul Șeremetievo a redirecționat mai multe curse spre aeroportul din Sankt-Petersburg și își continuă activitatea în regim obișnuit, fiind luate mai multe măsuri de securitate.

Foto: Комсомольская правда – Самара

Articole asemănătoare

Back to top button