fbpx

foto | Eroii de pe Aeroportul Șeremetievo. Cei trei membri ai echipajului care au salvat zeci de oameni din flăcări

Tragedia din Șeremetievo, care a dus la moartea a zeci de oameni, a lăsat în urmă numai durere și lacrimi. Dacă unii ar fi încercat să-și ia bagajele, alții și-au pus în joc propria viață, pentru a salva altele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba de cei trei membri ai echipajului aviatic, care au evacuat pasagerii din avionul cuprins de flăcări pe Aeroportul Șeremetievo: Ksenia Vogel, Tatyana Kasatkina și Maxim Moissev.

Foto: ‎Timofti Tina via Facebook

Tatyana Kasatkina, în vârstă de 34 de ani, a fost cea care a reușit salveze zeci de vieți, deschizând una din ușile de urgență. În timp ce unii s-au oprit în încercarea de a-și lua bagajele, stewardesa nu a luptat pentru a se salva pe ea, însă a început să-i oblige pe acei oameni să iasă.

Foto: Newsy People

Maxim Moissev s-a stins din viață, fiind cuprins de flăcări în momentul când încerca să deschidă o altă ușă de urgență. Acesta lucra în domeniul aviației de doar 15 luni și absolvise Academia de armată. Însoțitorul de bord a refuzat să iasă din avion până nu a văzut oamenii afară.

Amintim că un avion al companiei Aeroflot, în care se aflau 78 de oameni – 73 de pasageri și 5 membri ai echipajului – a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo din Moscova. 41 de oameni au decedat în urma catastrofei aviatice.

Articole asemănătoare

Back to top button