fbpx

O supraviețuitoare a catastrofei de pe Aeroportul Șeremetievo: „Nu a fost vreo îmbulzeală din cauza că oamenii își scoteau bagajele”

O pasageră care se afla la bordul avionului care a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo a povestit că evacuarea de urgență nu ar fi fost încetinită de persoanele care își luau bagajele de mână, ba din contra, s-a reacționat prompt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ludmila Tihonova, a declarat pentru publicația RBK, că nu a fost vreo îmbulzeală din cauza că oamenii își scoteau gențile.

„Nu a fost îmbulzeală în timpul evacuării, doar o singură doamnă a căzut între scaune, între compartimentele Business și Economy, dar a fost ridicată și toată lumea a început să fugă. Nu a fost vreo îmbulzeală din cauza că oamenii își scoteau bagajele sau gențile de mână”, a spus Tihonova.

Supraviețuitoarea catastrofei aviatice a mai adăugat că atât însoțitoarele de bord, cât și angajații aeroportului au acționat rapid și au încercat să ajute cât mai mulți oameni, transmite Unimedia.

„Vorbesc acum cu Dumneavoastră datorită lor”, a mai spus aceasta.

Replicile vin ca un răspuns la discuțiile internauților despre faptul că procesul de evacuare ar fi fost încetinit de către unii pasageri care se opreau să-și ia bagajele de mână.

Amintim că un avion al companiei Aeroflot a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo, iar flăcările au cuprins mai mult de jumătate de aeronavă. Dintre cele 78 de persoane care se aflau la bord, 41 au decedat, iar cinci sunt spitalizate în stare gravă.

Potrivit unor ipoteze preliminare, tragedia s-ar fi produs din cauza greșelilor piloților la aterizarea avionului.

Articole asemănătoare

Back to top button