fbpx

video | Detalii în cazul tinerei din Orhei, găsită moartă după mai bine de o săptămână de căutări. Declarațiile șefului IGP

În căutările fetei care a dispărut la Orhei au fost antrenate doar la 20 aprilie în jur de 900 de persoane, informează Poliția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspectorul General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu, a declarat că trupul neînsuflețit a fost descoperit cu dificultate în apropierea unui pârâu. A fost găsit într-o groapă, acoperit apoi cu crengi. Corpul tinerei în vârstă de 19 ani, dispărută la Orhei, a fost descoperit de un grup de polițiști de la Chișinău în apropierea localității de proveniență a principalului suspect, Chițcanii Vechi.

„Într-o poiană, într-o mică pădure, lângă un mic pârâu într-o vale mai adâncă și abruptă, corpul fetei a fost găsit. Era acoperit cu crengi din jur. La început, chiar și mergând pe lângă, nu ai putea să observi și să realizezi că acolo se află ceva. Nu există cărări pe acolo, doar crengi întortocheate și greu accesibile”, a afirmat șeful IGP.

Poliția ia în considerare posibilitatea ca tânăra de 19 ani să nu fie singura victimă a suspectului. Vineri seara, autoritățile au anunțat că, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul și în mașina acestuia, au fost descoperite mai multe obiecte care aparțin femeilor. În acest sens, poliția face apel către cetățeni, în special femei, să raporteze urgent orice interacțiune suspectă sau infracțională cu acest bărbat.

Bărbatul continuă să refuze colaborarea cu ancheta, a menționat Viorel Cernăuțeanu.

Articole asemănătoare

Back to top button