fbpx

video | Moldoveanul propus la Premiul Nobel pentru Pace a felicitat țara cu ocazia Zilei Independenței: Să udăm doar cu semințe de bine

Moldoveanul Ion Lazarenco, candidatul oficial al Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace, a transmis un mesaj tuturor moldovenilor cu ocazia Zilei Independenței.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a spus că își dorește o Moldovă care să crească doar în sus, iar acest lucru îl putem face doar noi, locuitorii acestei țări. Înotătorul a menționat că se simte extrem de mândru că este moldovean și această zi deosebită o petrece prin satele țărișoarei noastre, acolo unde susține copiii și se implică în diverse proiecte.

„Vreau să vă rog să ne unim, să fim mai buni, mai înțelepți, mai iertători, și să creăm cu adevărat ceva. Să lăsăm învinuirile, să lăsăm răul ăsta să înflorească, să udăm cu semințe de bine doar, în pace, să facem Moldova să crească doar în sus, în jos am fost și am văzut ce s-a întâmplat”, a spus Ion Lazarenco în încheierea mesajului său.

Ion Lazarenco este printre puținii oameni de pe glob care a reușit să traverseze prin înot, din prima încercare, cele 7 strâmtori, numite și provocări ale Oceanului: Canalul Mânecii, Strâmtoarea Gibraltar, Canalul de Nord, Canalul Catalina, Canalul Molokai, Canalul Tsugaru și Strâmtoarea Cook. În 2018 a fost declarat Omul Anului de către Asociația Mondială a Înotătorilor de Ape Deschise.

Articole asemănătoare

Back to top button