fbpx

video | Mesajul prim-ministrului Natalia Gavrilița, cu prilejul Anului Nou: „Mă mândresc cu oamenii noștri, oriunde s-ar afla ei”

Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a venit cu un mesaj de felicitare pentru cetățenii țării cu ocazia Revelionului. Aceasta a îndemnat poporul să aibă încredere și unii în alții, în ziua de mâine și anul care vine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Suntem la sfârșitul unui an în care am trecut prin mai multe încercări. Suntem cu toții obosiți de știri îngrijorătoare și de incertitudine, dar sărbătorile de iarnă ne dau răgazul să fim alături de familie și prieteni, să ne umplem de emoții pozitive și să ne concentrăm pe ce-i mai important. Mulți au revenit acasă de peste hotare, oameni dragi cărora le ducem constant dorul.
La mesele noastre frumoase de sărbătoare, vom împărtăși grijile și greutățile, dar și vom face ceea ce am făcut dintotdeauna – ne vom bucura de pace, vom fi recunoscători pentru sănătate, ne vom mândri de realizările copiilor și celor dragi nouă, vom celebra faptul că putem fi împreună, și – sunt sigură – vom găsi în noi putere și optimism”, a spus aceasta în discursul său.

Discursul integral poate fi citit aici.

Articole asemănătoare

Back to top button