fbpx

Ziua lui Putin, sărbătorită și de Dodon. Ce i-ar putea dărui președintele la Așhabad?

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, își va sărbători ziua de naștere pe 7 octombrie, atunci când va împlini vârsta de 67 de ani. Aniversarea va fi un prilej de sărbătoare și pentru șeful statului nostru, Igor Dodon, care zice că îl va felicita pe omologul său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebat la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, președintele a anunțat că va face acest lucru când îl va întâlni pe Putin în cadrul unui eveniment în capitala Turkmenistanului. Deși nu e sigur, acesta ar putea să-i dăruiască vin pe care l-a făcut chiar el.

„Noi o să ne vedem vineri la Așhabad. Secretele nu se spun din timp. Sunt câteva idei. De exemplu niște vin nou, de la Sadova, care l-am făcut eu, alb și negru. Când venea în Republica Moldova mi-a spus de câteva ori că avem vin bun, îndeosebi la sezon. Taman putem organiza”, a spus șeful statului.

Întrebat de o posibilitate ca Putin să nu primească cadoul, pentru că legea ar interzice darurile: „Dar dacă o să fie un butoi de vin care trebuie servit repede? Să-l duci în muzeu sau ce?”, a susținut Dodon ironic.

Cât despre tranzitul gazului rusesc: „Riscul tranzitului de gaze prin Ucraina nu este. Eu am discutat acest subiect cu Putin la Erevan și anterior cu domnul Kozak. Eu cred că va fi totul bine. Nu vom îngheța la iarnă”.

Articole asemănătoare

Back to top button