fbpx

Primele declarații ale Nataliei Barbu după semifinala Eurovisionului: „Este foarte politic”

Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, a venit cu o reacție după semifinală, exprimându-și dezamăgirea față de rezultat și sugerând că factorii politici ar fi avut un rol în competiție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu este vorba despre voce, este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos și eu sunt convinsă că m-am conectat cu foarte multă lume, doar că acest concurs probabil că nu e doar despre asta. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență în sine, a fost frumos. Eu cred că dacă am ajuns aici, în acest concurs, nu am ajuns degeaba. Probabil că de acum încolo începe o etapă nouă și frumoasă în cariera și în viața mea”, a menționat artista.

Amintim că Republica Moldova nu s-a calificat în finala Eurovision Song Contest 2024, care va avea loc pe 11 mai. Interpreta a evoluat cu piesa „In the middle”, cu numărul 11 în concurs.

Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg sunt primele zece țări care s-au calificat în marea finală a concursului, după ce au trecut marți seară de prima semifinală.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele şi Lunaˮ.

Articole asemănătoare

Back to top button