fbpx

UPDATE, live | Manifestanții adoptă o rezoluție a „Marii Adunări Naționale”. Oamenii pornesc spre președinție

UPDATE (13:10) Manifestanții au adoptat o rezoluție a „Marii Adunări Naționale” și solicită organizarea alegerilor prezidențiale anticipate în aceeași zi cu cele parlamentare. Aceștia pornesc spre Președinție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

UPDATE (13:05) Adrian Candu a urcat pe scena din PMAN. Acesta vorbește despre diversitatea poporului și despre faptul că Dodon a decis să își vândă țara și îi cere demisia. Candu a mai menționat că doar cetățenii au dreptul să aleagă cine merită să guverneze. Manifestanții scandează „Iuda”.

UPDATE (12:45) Pavel Filip a urcat pe scena din PMAN. Acesta vorbește despre zvonurile precum că Dodon ar fi dormit la sediul Ambasadei Rusiei. Totodată, Filip declară că la încercare au fost puse valorile și credința și, la fel ca și Plahotniuc, vorbește despre vânzarea țării și trădare, facând referire la Dodon, Sandu și Năstase.

UPDATE (12:25) Unul dintre manifestanți din PMAN a început să strige „La dubă” în timpul discursului lui Plahotniuc. Liderul PD declară că ACUM și PSRM nu au făcut altceva decât selfie în clădirea Parlamentului.

UPDATE (12:20) Vlad Plahotniuc a ieșit în scena din PMAN. Acesta vorbește despre intenția lui Dodon de a federaliza Moldova și despre demisia acestuia. Manifestanții scandează ”Moldova”, ”Jos Dodon” și „Trădare”.

În PMAN răsună muzică, iar oamenii au început să vină la manifestațiile organizate de Partidul Democrat. Aceștia au luat cu ei umbrele ca să se protejeze de soare și de eventuale ploi.

Potrivit informațiilor anterioare, manifestanții ar fi aduși organizat din mai multe colțuri ale țării. Internauții au publicat imagini cu coloane de microbuze care circulau pe traseul Soroca – Chișinău, dar și cu mai multe autocare parcate la Stăuceni.

Amintim că, ieri, Partidul Democrat a anunțat că își rezervă dreptul de a organiza proteste, după ceACUM și PSRM au încheiat un acord politic temporar, iar deputații au ales-o pe Zinaida Greceanîi speaker și au oferit vot de încredere Guvernului Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button